HeartMath

 

Heartmath er et videnskabeligt dokumenteret program til at reducere stress og fremme evnen til personlig gennemslagskraft. HeartMath er udviklet til at samordne din hjerne og hjertefrekvens. HeartMath var oprindeligt et forskningsinstitut til undersøgelse af hvordan hjertet/følelserne og hjernen påvirker hinanden.

 

I dag er HeartMath Institute et stort undervisnings- og uddannelsescenter. Instituttet er et non-profit forskningsinstitut.

 

Metoden arbejder på at skabe balance mellem Det Autonome Nervesystem og den hormonelle struktur (Kortisol og DHEA) samt mellem følelser og tanker, dvs. skaber balance mellem vores krop og vores sind. Vi har alle, mænd, kvinder og børn, perioder med usikkerhed, tvivl, frygt eller vrede.

 

HeartMath er udviklet til at indkredse disse følelser og forvandle dem til opbyggelige og konstruktive mønstre, så større kraft, selvværd, venlighed og styrke udstråler fra os.

HeartMath-teknikken er enestående hurtig til at:


•    Opbygge balance i dit indre
•    Indre stressrelaterede følelser og tanker
•    Forbedre helbred og ydeevne
•    Fremme større selvtillid og selvværdsfølelse

 


DET PRAKTISKE:

HeartMath-teknikken indøves over 5 lektioner. Du er derefter selv i stand til at bruge metoden hver gang du har brug for mere balance, større indre ro og klarhed, skal føre svære samtaler, eller at forbedre din koncentrationsevne eller præstationer.

Det anbefales der går én dog højst to uger mellem hver konsultation, og der skal afsættes tid til hjemmeøvelser 5-10 minutter dagligt.

PRIS: Privat konsultation, 1 time kr. 800 


UDTALELSE:

HeartMath er enestående til stressreduktion og effektiv til at forbedre vores gennemslagskraft. Ulig andre produkter der hævder samme effekt har HeartMath en solid videnskabelig basis.

Er gennemtestet bl.a. sammen med videnskabsfolk og sundhedspersonalet indenfor Shell, BP, Unilever, m.v.

Citat: Paul Rosch, M.D.,

President of American Institute of Stress and Clinical Professor

of Medicine and Psychiatry.

  • Facebook Social Icon

©  2019  BENTHE PLOUG