Psykoterapi

 

•    Individuelle forløb
•    Hypnoterapi og Bevidsthedsrejser
•    Parterapi
•    Familieterapi
•    Åbne psykoterapi-grupper: Se Grupper/Kurser


Konsultation: Frederiksberg C.

INDIVIDUELLE FORLØB

Jeg har arbejdet med klienter fuld tid i psykoterapeutiske forløb gennem 25 år. Jeg sørger for et trygt og lærende samspil - med stor respekt for individuelle livsformer og personlig frihed.

HYPNOTERAPI OG BEVIDSTHEDSREJSER

Disse 2 metoder kan skabe kontakt med latente ressourcer, hjælpekilder og udveje. Begge metoder starter med en dyb afspænding, hvorved der optræder en let trancetilstand. I denne tilstand bevæger man sig på grænsen mellem søvn og bevidsthed. Som ved brug af andre afslapningsteknikker sænkes blodtrykket og hjertefrekvensen og ligeledes påvirkes bestemte typer hjerneaktivitet.

Hyypnoterapi er en terapeutisk metode til at bearbejde fysiske eller følelsesmæssige stresstilstande som søvnløshed, angst, vægtproblemer, m.v.
Bevidsthedsrejser er en terapeutisk metode til at frigøre kreative løsningsmetoder, hvorved ideer, tanker og billeder, som ellers var fortrængte fra bevidstheden, kan træde frem.
PRIS: pr. time kr. 800
Ring (uforpligtende) for mere information.


PARTERAPI

Henvender sig til par der enten sidder fast i konflikter, par som ønsker mere nærvær og glæde i deres samliv, eller par der ønsker en værdig skilsmisse.

PRIS: 1,5 time kr. 1.200

Ring gerne for en uforpligtende forsamtale.

FAMILIETERAPI

Henvender sig til familier der ønsker at alle i familien trives og udvikler sig på bedst tænkelig måde, og hvor alle føler sig ansvarlige og respektfulde overfor sig selv og hinanden.

PRIS: 1,5 time kr. 1.400

Ring gerne for en uforpligtende forsamtale.
 

Der er to måder at leve livet på. Den ene er, som om intet er et mirakel.

Den anden er, som om alting er et mirakel.

ALBERT EINSTEIN

  • Facebook Social Icon

©  2019  BENTHE PLOUG